Алисия очаква „Ще се возим ли“ тепърва да става хит

Изпълнителките твърди, че фенките копират доста упорито стила на поп-фолк кумирите си

В сутрешния блок на радио „Сигнал плюс“ – „Фолк утро“ тема за дискусия бе „Модата в училище“. Водещата Гергана Костова се свърза с Алисия, за да научи от звездата как се е обличала, когато е била ученичка.

„Когато аз ходех на училище, за съжаление не хванах момента с униформите. Всеки един ученик се обличаше така, както преценяваха неговите родители, когато сме били по-малки беше така. Пък след това ние си се обличахме по някакъв начин. Спомням си, че предимно с дънки и блузи. Може би бяхме не толкова наконтени, както са в момента повечето ученици, бяхме малко по по-детски облечени“ – разказа спомените си певицата.

Алисия е на мнение, че като цяло музиката диктува модата. „При участията ми в заведения, наблюдавам младите хора. Прави ми впечатление, че се влияят. Преди имаше един период, в който много от изпълнителите изглеждаха еднакво. С дългите руси коси, с прикачен екстеншън, с кукленски букли – тогава това беше по-модерно. Правеше ми впечатление, че доста от момичетата в заведенията изглеждат и те по този начин“ – каза Алисия. Тя добави, че сега е приятно изненадана от факта, че в поп-фолк жанра повечето изпълнителки са намерили стила си и се отличават една от друга.

„Наблюдавам по участията ми, че вече има момичета с доста по-къси коси, с не толкова обем или с пет-шест реда изкуствена коса, както беше преди. Сега са много по-естествени и красиви“ – сподели впечатленията си избраната за най-стилна българка.

Алисия даде отговор и на въпроса – „За“ или „Против“ униформите: „Аз съм за униформинте. Изхождам от това, че в училище не трябва да има различие между децата. Това да се гледа кой с какви обувки е, с какви дънки, какви блузи и изобщо как е облечен. Според мен всички трябва да бъдат равни. Така трябва да бъдат възпитавани и трябва да има униформи“ – категорично заяви изпълнителката на „Ще се возим ли„.

Алисия сподели още, че планира новият ú сингъл да се появи в началото на месец март. Парчето ще бъде насочено към абитуриентите.

„Следващият ми сингъл надявам се, ще излезе в началото на март месец. Подготвила съм отново много интересен вариант за представяне на песента. Както и за клипа, така и за дрехите в клипа. Надявам се всичко, което съм планувала да успее да се реализира, защото ще изненадам много моите фенове. Ще издам малко – може би и абитуриентите, специално към тях съм се насочила. Искам просто да им направя един подарък, но няма да издавам повече, живот и здраве ще видим“ – каза Алисия.

Певицата изрази надеждите си, че през януари и февруари „Ще се возим ли“ ще развие пълния си потенциал.

„Сега за януари и февруари се надявам да се развие потенциала на песента „Ще се возим ли„. Много сладка песен, за мен много интересна, с много провокативен текст, не прекалено, но е закачлив и по мои наблюдения лесно се запява. Музиката е малко по-разчупена, по-различна, по-поп. Аз обичам да казвам за нашия стил музика, че това е популярната музика в България и изобщо не харесвам наименованието и етикета чалга, който слагат всички критици. Нека си я наричаме така – поп-фолк, защото чалга определено не й приляга“ – завърши изпълнетилката на „Ара Мюзик„.

Виж Алисия – „Ще се возим ли“:

Инфо на Signal.bg