Алисия поздравява Ники Михайлов с „На „ти“ ми говори“ – видео

Гледай видеоклипа онлайн

В късните доби на Никулден Алисия представи клипа към парчето „На „ти“ ми говори“ в официалната си Фейсбук страница. Посвещението е кратко: „Честит имен ден на любимия ми мъж! LOVKAM TE!“.

Във връзка с горното, наскоро Алисия заяви през „Мюзик спейс ТВ“, че изминаващата година не е неуспешна за нея, още повече, че феновете възприемат добре всеки следващ неин хит.

Същото се случва и с дискотечното парче „На „ти“ ми говори“. Въпреки че клипът изглежда като сътворен в някой детски кръжок, ако сравним тази лента и другата премиера за деня – „Игри за напреднали“ на Анелия, Алисия е създала по-успешен проект. Поне това показват отзивите по форумите и оценките на двата проекта в интернет.

Определено самата песен събира повече харесвания от клипа, докато при Анелия е точно обратното – клипът е скъп, но песента не се харесва. За Алисия критиката е, че клипът почти изцяло копира „Двойно повече“, дори като хореография.

И ако се върнем към посвещението на Никулден („Честит имен ден на любимия ми мъж! LOVKAM TE!“) – хората са доволни от факта, че Алисия не е „изцедила“ Ники Михайлов, за да се уреди с шикозна лента… а че много певачки „изискват“ това от „възлюбените си“, спор няма.

В общо интервю пред „Съпругите” на „Станция Нова” преди време двамата признаха, че именно така си изказват любовта – с израза, идващ от английски език „LOVKAM TE”.

Новият проект на звездата на „Ара мюзик” – „На ‘ти’ ми говори” е по музика и аранжимент на Флори Мумайези и текст на Йордан Ботев. Ефектната визуализация е дело на режисьора Йордан Петков с любезното съдействие на клуб “Night Flight”. Партньор на Алисия на дансинга за пореден път е един от най-добрите танцьори в България – Коста.

Алисия – „На „ти“ ми говори“, текст

Ти си бил тази част липсваща,
без която можех дори съвсем.
И много трудно ме нави,
да си правя сметки, аз плюс ти.
На ти ми говори и устни не хапи,
дори не мигай ти, всяка част от мене научи.

Припев:
Как уцели ми кажи, залитнах ли?
Как да кажа не личи, хареса ми!
Как направих тази вечер – грешка или две?
Как да кажа вече не, забравих се по теб!

На ти ми говори, идеално пасваш ми.
И повече от страст, има между нас!

Припев:
Как уцели ми кажи, залитнах ли?
Как да кажа не личи, хареса ми!
Как направих тази вечер – грешка или не?
Как да кажа вече не, забравих се по теб!

 
По темата: