Алисия съди Валери за дебела издръжка на малкия


Алисия съди Валери до дупка

Певицата се гласи за световна кариера, пропява на английски

„Докъде стигнахме. Да водя дела с Валери Божинов за съдбата на сина си – малкия Валери. С тези дела приключвам завинаги с тази история, която придоби пошли измерения. Но съм длъжна да го направя и няма да се откажа. Ще го съдя до дупка!”, заяви Алисия, цитирана от вестник „Всеки ден“.

Съдебната сага за попечителството на наследника на певицата и футболиста стартира буквално след седмица. Звездата на фолка вече е ангажирала адвокат. Както седмичникът „Уикенд” разкри, изпълнителката настоява за месечна издръжка от 10 000 лева за малкия Валери. Пред „Всеки ден” певицата отказа да потвърди размера на сумата, тъй като темата била твърде лична – отнасяла се за най-милото й на света – Валери-младши.

Междувременно в Пловдив Алисия разкри, че е готова с парче на английски език. Песента ще е поп, без фолка отзад. „Ще изненадам феновете си много, надявам се. Песента е тип румънски денс, страхотна е. Мисля, че с нея ще направя пробив по света”, обнадеждена е Алисия.

Инфо: VsekiDen.com

На снимките: Снимка горе – с Валери преди година; долу – с „новия“ Ники Михайлов, с когото обаче връзката явно не е сделка.

 
По темата: