Алисия се изповяда относно Златка пред Азис


Алисия: „Алкохолът на не прощава на никой!”

Гост на „Вечерното шоу на Азис” на 1-ви октомври беше най-обсъжданата напоследък в публичното пространство фолк певица – Алисия.

Екстраваганто облечената изпълнителка танцува румба заедно със своя партньор от Dancing Stars, Атанас Гендов.

Освен това, Алисия представи ексклузивно най-ново си парче „Скрий се”, чийто текст носи недвусмислени препратки към развихрилата се драма между нея, съпруга й Валери Божинов и плеймейтката Златка: „Скрий се, за Бога скрий се … подари се на друга жена!”

Много тежко ми беше, защото когато правя нещо, го правя със сърцето и душата си… много ми се искаше да танцувам и да продължа напред”, изповяда половинката на Божинов по повод отпадането си от Dancing Stars.

След първоначалните коментари относно участието на Алисия в танцовото състезание, скандалният водещ и изпълнителката се впуснаха в горещ диалог по темата за медийната „война” между нея и Златка.

Искам да ти задам един въпрос: с какво е изтвестна Златка?”, се обърна към Васко танцуващата звезда.

Известна е с някакви цици, които са ги виждали и пипали доста хора”, констатира на свой ред Азис.

На питането на Василка дали Алисия ще предприеме някакви действия срещу клеветите на плеймейтката, изсипани срещу нея в „Горещо”, тя отговори, че има много други неща, които я правят щастлива и изпълват живота й, за да обръща внимание на „такава ниска топка”.

А по повод предаването и неговата водеща, певицата заяви: „Ето, одрах Венета и си я закачих на врата!”.

Сексапилната изпълнителка изрази мнение, че в България свободата на словото се е превърнала в анархия.

Алкохолът не прощава на никой”, коментира тя пошлите нападки на Златка, която видимо си беше пийнала в интервюто си пред Райкова.

Според Алисия само човек, който не е получил нещо определено, може да злобее и реагира така.

За нейно съжаление това, което имам аз, тя и в най-смелите си мечти не може да си пожелае”, категорично заяви гласовитото миньонче.

Следващото издание на „Вечерното шоу на Азис” ще се излъчи тази неделя, от 22:00 часа, когато гости ще бъдат политикът Емил Кошлуков и Любо, бивш фронтмен на група „ТЕ”.