Американският посланик е фен: иска роля в „Стъклен дом“!

Американският посланик Джеймс Уорлик иска роля в „Стъклен дом”

В петък вечер американският посланик Негово Превъзходителство Джеймс Уорлик даде прием в резиденцията си за екипа на сериала „Стъклен дом”, тъй като е голям негов фен и държеше да се запознае със създателите му.

„Обичам „Стъклен дом”. Най-доброто по телевизията. Всъщност се надявам да пробваме сериала и в Съединените щати, за да го гледат и американците. Има си всичко – има си драма и любов и приключения. Наистина ми харесва”, каза Уорлик за bTV Новините.

На събитието присъстваха актьорският състав, ръководството на bTV, продуценти,  режисьори, сценаристи, оператори, както и представители  на културния, политическия, дипломатическия и спортен елит на България.

Графа, Камелия Тодорова, D2, министри, посланиците на Италия и Япония, волейболистът Пламен Константинов, лекоатлетката Ивет Лалова, сноубордистката Саня Жекова бяха част от гостите.

Американският посланик изненада присъстващите като сподели, че би участвал в българския сериал. „Наистина се надявам да получа малка роля в „Стъклен дом”, ролята на американския посланик”, сподели Джеймс Уорлик за bTV Новините.

„Посланикът определено ще получи роля. Много се радвам, че той самият изрази желание да участва. Изглежда ми артистичен и се надявам да се справи”, каза изпълнителният продуцент Димитър Митовски. Видеоматериал от събитието можете да видите ТУК.

За първи път на официално събитие,  актьорът Калин Врачански, в ролята на главния герой от сериала Камен Касабов, пристигна заедно със своята приятелка Силвия Петкова. Тя също е млада актриса, която тази година завършва НА ТФИЗ и е състудентка с друг от актьорите в сериала – Бойко Кръстанов.

Калин с гаджето си: