Американци: вашата Елица Тодорова е яка като Мадона!

ООН във възторг от Елица Тодорова

Американците сравниха Елица с МАДОНА

Шефовете на Организацията на Обединените нации и централата в Ню Йорк са във възторг от българката Елица Тодорова. Елица имаше честта да представи България в най престижната зала в Ню Йорк като солист от България заедно със най изявените солисти от всички славянски държави. На същата сцена са пяли Лучано Павароти, Пласидо Доминго и са държали речи Барак Обама, Медведев, Саркози и всички световни лидери.

Фолклорът ни си остава най-добрият посланик пред света, подчерта Тодорова след участието й с голям симфоничен оркестър от руска страна.

От всички славянски държави с най-много аплаузи и възгласи беше възнаградена българката с космически глас и барабани, която победоносно държеше българското знаме в ръка. Зад крехката й фигура се крие невероятно мощен глас и темперамент. Тя е българската Мадона – така американците коментираха представянето на барабанистката ни.

Охраната на ООН и всички служители на централата в ООН се наредиха на дълга опашка, за да се снимат с нея и получиха подаръци – дискове, плакати, палки за барабани.

След Ню Йорк Елица отлетя с екипа си за Хага, където пя в средновековната катедрала Грйотекерк след речта на премиера Бойко Борисов.

В следващите дни Елица ще се срещне с деца  от дом за деца без родители близо до София, които я очакват с нетърпение вече месец, за да посвирят с нея на ударни инструменти.

 
По темата: