Андреа боса и бясно секси в лилаво – клубни снимки

Кубрат прати рози на Андреа от Германия

Звездата щрапа боса из „Night Flight”

За любовта няма граници, а разстоянието от Германия до София се оказа ниско препятствие пред Кубрат Пулев, за да засвидетелства любовта си към своята половинка Андреа.

Страшилището на ринга прати свой човек да поднесе елегантен букет от яркочервени рози на звездата по време на нейното участие в „Night Flight” в сряда вечерта. Боксьорът е от месец време в Германия, където тренира в клуба си „Зауерланд” и чака да разбере името на съперника си за мач през април.

Андреа призна, че е очаквала ароматния подарък от годеника си. „Имаме си малък повод, но ще го оставя в тайна”, сподели фолк дивата.

По традиция Андреа се появи на сцената на „Night Flight” със сексапилна рокля в лилаво и електриково жълт нюанс, който се очертава като хит за предстоящия летен сезон. Елегантната дреха и този път разкри подобаващо количество от прелестите на блондинката.

В Night Flight” тя пък се почувства като у дома си и набързо реши проблема с неудобните си и високи токове. В разгара на купона Андреа захвърли обсипаните с камъни обувки и доизпя най-актуалните си хитове боса.

 
По темата: ,