Андреа е без окови – пее „факъй се“ в рап хит! /видео/

Гледай Honn Kong feat. Andrea – „Без окови“ онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=6xdU3h6cFnY

Андреа определено умее да изненадва българските фенове. След като превзе BOX TV – бастиона за българска музика с хита „Hayati“, сега налице е още по-неочакван проект.

Известната със своята поп-фолк кариера гърла е 100% неузнаваема – и като стил, и като начин на пеене, в нов хит, дело на Honn Kong – „Без окови“. Фенове в интернет смело твърдят, че този имидж отива повече на Андреа, а ние бихме казали, че само с една стъпка гаджето на Кубрат Пулев нокаутира Лора Караджова, или поне достигна нивото й.

Музиката и текстът към „Без окови“ са дело на Honn Kong. Микс и мастъринг – студиото на рап група Респект в Пловдив. Видеото е реализирано от хитовия хип-хоп режисьор Bashmotion. Коси – Fetish Hair Studio, грим – Кирил Чолаков. Стилът на Андреа в клипа е докаран от Августина Маркова и Тути & Валентин Кулагин.

Honn Kong е родом от Петрич. Към момента най-големият му хит е „Куката“, посветен на едноименния герой от сериала „Под прикритие“. На Honn Kong е и водещият, едноименен хит от саундтрака към филма „Шменти капели“.