Андреа е „за бой“ – пак е гола в Плейбой! /снимки/

Андреа изплува чисто гола от вълните за августовския Playboy

Ослепителната поп-фолк звезда и интимна приятелка на европейския шампион по бокс Кубрат Пулев – Андреа – е възбуждащият акцент в августовския Playboy с гореща фотосесия, заснета в Гърция.

„Когато се снимах за първи път за Playboy, бях само на 21, сякаш още бях дете. Не познавах достатъчно себе си. Сесията бе много нежна, всичко беше магическо и никога няма да забравя тези няколко дена“, споделя великолепната блондинка, чиято актуална фотосесия е осъществена по-рано тази година на остров Санторини.

Горещият 135-ти брой на българския Playboy, излизащ на пазара на 29 юли 2013 г., включва и не по-малко провокативна фотосесия на Гентиана Халити, в която тя влиза в ролята на политик, разхождащ се с палка и пистолет.

Сесията е единствена по рода си с това, че бе заснета на живо пред погледите на около 30 VIP гости на ексклузивно парти на Playboy.

Инфо: Avtora.com

Официална информация на PLAYBOY: Андреа e древногръцка богиня

PLAYBOY коронова Андреа за своята древногръцка богиня. „Името Теодора идва от гръцки и означава „подарък от Бог”. Гледайки новата сесия на Андреа, по паспорт Теодора Андреева, няма как да не се съгласим, че тази титла й приляга”, смятат редакторите на Мъжката библия.

Пет години, след като Андреа взриви света на PLAYBOY с първата си гола фотосесия, русото изкушение се завръща на страниците на изданието по-красива и предизвикателна от всякога. А връзката й с Гърция се затвърждава и от факта, че снимките са заснети в Санторини.

„Сесията е много нежна, всичко беше магическо. И е съвсем различно от първия път”, разказва за снимките Андреа и споделя че благодарение на PLAYBOY Санторини е вече за нея сбъдна мечта. „Това е наистина райско кътче. Имаше много забавни моменти, особено заради любопитните погледи на гърците, които не знаеха какво се случва…” За себе си древногръцка PLAYBOY богиня споделя: „Теодора е добро момиче, малко свито и притеснително… Докато Андреа…Андреа е в другата крайност! Двете се борят постоянно в мен – а в тази сесия присъстват и Теодора, и Андреа.”

Емблематичното PLAYBOY интервю този месец е с Венци Мицов. Музикант, писател и политик – във всяка една от разностранно развитите си части. Пред изданието той говори за протестите, за нуждата от промяна, за миналото и бъдещето на рока в България, за ЦСКА и за черешите в Кюстендил.

Отношението на PLAYBOY към случващото се в България не свършва с едно, макар и специално, интервю. Гентиана Халити се превъплъти в политик, който се прави на голям и страшен мъж, но се крие под пластмасова маса. Сесия, ексклузивно заснета на живо пред 300 специални гости на PLAYBOY.

 
По темата: , ,