Андреа фрустрирала Райна (+видео)

Райна в „Шоуто на Иван и Андрей“: „Свободна съм!”

На 2 май ( понеделник) на живо в „Шоуто на Иван и Андрей” гостува певицата с буйна македонска кръв – Райна. Какво промени Райна в себе си, лъжа ли са клюките за скандали с Андреа, преживява ли още Коцето и с кой танцьор ходи сега?

„Не съм обвързана, свободна съм!” – призна Райна пред Иван и Андрей. „Всичко, което излиза в жълтата преса за мен, са небивалици на хора с голямо въображение!” – коментира още тя.

Имало е известен спор между нея и Андреа, потвърди Райна. Победителката от VIP Dance трябвало да изпълни песен, чийто текст Андреа преди време отказала, но очевидно наскоро променила решението си и направила парче, с отхвърления от нея по-рано текст. За съжаление Райна вече била подготвила своя песен със същия текст. „Бях фрустрирана, защото тази песен трябваше да бъде снимана на клип след няколко дни!” – това заяви Райна, която сподели, че не се сърди на Андреа, но при всички случаи не й е приятна сконфузната ситуация, която се е получила между тях двете.

„Аз не се крия от никого, просто не излагам живота си на показ!” – бяха думите на певицата, относно публикациите за личните й взаимоотношения в пресата.

В Тайланд бившата изгора на Коцето призна, че е отишла с танцьора Светльо. За екскурзията до Бали пък разкри, че е била с 8 човека – изцяло женска компания.

Райна отбеляза, че има много неща, които иска да промени в себе си. „Напредъкът не е възможен без промяна!” – бяха думите на певицата, преди да изпълни на живо заедно с група „ТЕ” най-новото си парче – „Пълна промяна”.

„Шоуто на Иван и Андрей” – всяка делнична вечер от 22:00 часа по Нова телевизия !