Андреа хит в ефира на Ню Йорк

Фолк певицата Андреа затвори устите на хейтърите! Изпълнителката се хвали с нов голям успех и то в Америка, съобщава HotArena.

Фолк звездата е успяла да привлече вниманието на музикалните продуценти на едно от най-престижните радиа в Ню Йорк — WBMP–FM. И нейна песен е завъртяна по радиото, а именно – „Universal Love“ feat Edward Maya.

„Винаги съм мечтала за този успех. Горда съм с този проект и с хората, които ми помогнаха да го осъществя, но най вече съм горда, че съм българка и че тук има талантливи хора, за които света тепърва ще чуе !“, написа в социалната мрежа Андреа.

Парчето обаче се върти не само в Америка. То върви по най-големите гръцки радиа и MAD tv.

Песента се излъчва и в най-големите румънски и турски радиостанции. Каналът blankoynegro, известен като най-големия канал за испанска и световна музика също я обяви за една от най-успешните колаборации, както и големия канал за турска музика Nedt muzik.

Певицата също така сподели, че е изключително горда от факта, че е получила подобно признание за таланта си. Тя допълни, че не се срамува от това, че пее поп-фолк, тъй като за нея бариери в музиката няма.

Накрая изпълнителката се обърна и към зложелателите си, като им заяви: „Бариерите ги създаваме в душата си. Бариери, заради които не се радваме на себе си и не се обединяваме като нация.“

Това не е първият голям успех на Андреа зад граница. Преди това тя е печелила редица награда на международни музикални конкурси на Балканите и в Европа.

Инфо: HotArena.net

 
По темата: ,