Андреа и Анелия – сякаш една майка ги е раждала /снимки/

Андреа и Анелия – една очаквано добра комбинация!

Две от любимите музикални звезди на България – Андреа и Анелия отново успяха да провокират вниманието на почитателите. В официалната си страница във Facebook, Андреа сподели няколко ексклузивни кадъра със своята колежка, които определено впечатлиха всички. Дали става въпрос за обща фотосесия или за снимки от друг общ проект двете изпълнителки не разкриват.

От фотосите личи обаче, че освен в прекрасни колегиални отношения Андреа и Анелия са близки и в живота. Двете дами залагат на изчистена визия, стилни тоалети и грим, с които отново демонстрират класа и усет към красивите неща. Феновете от своя страна пък не крият надеждите си Андреа и Анелия обединят творческите си усилия в обща песен, с която да ги зарадват.

Дали има идея за подобна колаборация между тях засега не става ясно, но е сигурно, че ще ги видим на сцената на Зала 1 в НДК. Андреа и Анелия са едни от най-очакваните от меломаните звезди на концерта „XII години Планета ТВ“ на 28 ноември. На какво шоу ще заложат певиците за представянето си засега остава тайна, но със сигурност ще е нещо впечатляващо и запомнящо се.

Инфо: Planeta.TV

 
По темата: ,