Андреа пее народно НА ЖИВО, заспива с езотерика?! (+видео)

Андреа: “Пея, защото това ме кара да се чувствам щастлива, защото ме поддържа жива и защото го мога!”

В неделя чаровната Андреа бе специален гост във втория брой на “Супершоуто на Румънеца и Енчев”. От разговора стана ясно, че в началото на кариерата си певицата е започнала да се занимава с поп пеене, имала е почти готов поп албум и дори е посещавала школата на Силвия Кацарова, където е вземала уроци по солфеж и пеене.

Андреа сподели впечатления от работата си с Шаги, като подчерта, че “той е нахъсан, когато става дума за работа, а когато става въпрос за хората, с които работи при него няма място за надменност“.

В Супершоуто певицата изпълни две свои песни – “Късай етикета” и “Не ги прави тези работи”, а специалната музикална задача към нея бе да изпълни акапелно част от своята песен “I wanna”, но с нов, различен аранжимент.

Вдъхновени от изпълнението на звездата, Румънеца и Енчев поставиха ново предизвикателство пред изкусителната блондинка – да изпее част от народна песен, с която да затвори устите на всички недоброжелатели, които я обвиняват, че “не може да пее”.

Изпъленението на “Лале ли си, зюмбюл ли си” обра овациите на публиката в залата, а Андреа още веднъж доказа, че се справя еднакво добре както с поп, така и с поп фолк, така и с народно пеене.

Певицата сподели, че я е страх от неща, които не може да промени и които не зависят от нея. Стана ясно обаче, че кариерата й не влиза в това число – “Кариерата ми ще приключи единствено и само когато аз преценя!” – категорична бе звездата. Андреа уточни, че в поп-фолка огромна част от приходите се инвестира обратно, за да се поддържа качеството на продукцията.

“Ако го правех просто за пари, щях да съм се отказала много отдавна! Правя го, защото ме кара да се чувствам щастлива, защото ме поддържа жива и защото го мога!”.

Певицата допълни, че много би искала един ден да пее на публика, която не е само българска, да постига още повече успехи извън пределите на страната, но допълни че “това много трудно може да се случи, защото като че ли на нас, българите, ни е някак по-затворен пътят натам”.

Оказа се, че Андреа се интересува и от езотерична литература и е на мнение, че човек има много какво да изживее, затова “един живот е много малко, за да усетим всичко“. “В живота няма нищо случайно, някои неща се случват, просто защото трябва да се случат и човек трябва да следва пътя, който му е предначертан!”, допълни звездата.

Инфо и снимки: Planeta.TV

Участието на Андреа започва след 18-ата минута на записа:

 
По темата: , ,