Андреа прекрати работа с Люси Иларионов, злословел

Андреа и любимият на Ани Хоанг – Людмил Иларионов Люси вече не работят заедно

Поп-фолк звездата Андреа е възмутена от клюките, които се носят по неин адрес и явно целят да опетнят името й. Из медийното пространство се вихрят твърдения, че певицата дължи пари на режисьора Люси Иларионов и че е постъпила некоректно спрямо него и работните им ангажименти.

„Истината е, че просто спрях да работя с него и в момента нямаме никакви отношения. В интерес на истината не аз, а той постъпи некоректно, тъй като се опита да злослови срещу мен пред други режисьори. Не му дължа никакви пари и самият той може да го потвърди“, заяви Андреа пред bliasak.bg.

Според твърденията на много чалга звезди именно Люси бил този, който постъпвал изключително некоректно спрямо певиците. Във фолк бранша дори се шушука, че нарочно бавел клиповете на някои изпълнителки.

Ето как самият Люси коментира ситуацията: „Относно Андреа ще кажа само, че финансовите ни отношения са напълно уредени и, че вече наистина не работим заедно. А относно другите неща, само този месец работя с Анелия, Азис, Глория, Преслава, Коцето и още редица други големи имена и продължавам да работя с тези хора. Това показва идеално моето отношение към работата ми“.

Инфо: Агенция ПИК

 
По темата: ,