Андреа се натиска с мацка, Емануела секси и сама – снимки

Вижте горещата Емануела

Емануела отново зарадва совите фенове с фотос, на който е по-секси от всякога.

Не може да се отрече, че Емануела е една от най-красивите и желани родни певици.

Този път обаче звездата е по-гореща от всякога. За това свидетелства неин фотос, публикуван в официалната й фейсбук страница, на който я виждаме като зашеметяваща амазонка в светъл бански.

„Бански за слънчев загар и … много погледи : ) Любим цвят, любим модел” – написа певицата на своята стена и веднага получи комплименти за своя фотос.

Андреа в лесбо сцена

Фолкпевицата Андреа публикува еротична фотосесия с приятелка на официалната си страница във Фейсбук и я озаглави „Любовта е в нас … На място където сме влюбени !“

Снимките обаче отнесоха страшно много критики от феновете на любимата на Кубрат Пулев. Вместо оди за хубостта им, двете получиха звучна плесница.

„1 дума, 5 букви: К*рви! Поне като се предлагат публично да сложат тарифи.“, е написал Александър Нестов. „Това е „фейсбук“, а не софт порно уебсайт“, възмущава се Светозар Иванов. „Не знам дали се осъзнават колко смешни изглеждат в очите ни. Нищо все пак се смея цял ден“, коментира Jonathan Michael.

Сред коментарите все пак се появяват и няколко защитаващи Андреа.

„Кое е гнусното хора – това, че са си легнали и се радват на хубавото време или това, че са решили да се позабавляват? пфф Вие нещо сте доста зле, използвате думи и обръщения, на които дори не знаете значенията им хах“, е написал Красимир Маринов.

 
По темата: , ,