Андреа се развихри в шоуто на Азис


Русото изкушение на поп-фолка Андреа надяна боксовите ръкавици и подгони Азис в студиото на шоуто му.

Блондинът също бе с ръкавици и изпълнителката искаше да го научи на няколко отбранителни хватки, но в този момент водещият се разпищя, след което започна да се смее, а публиката избухна в аплаузи.

Андреа вече цяла година взема бокс-уроци при приятеля си Кубрат Пулев. Именно около европейския ни шампион се въртяха и повечето въпроси на водещия.

Азис дори успя да изчерви Андреа като я попита дали “Кубрат е агресивен в леглото?”.

Изпълнителката обаче не се поддаде на провокацията му и му отвърна: “Добрият мъж трябва да знае кога да бъде агресивен в спалнята и кога нежен, в случая – аз съм доволна”, след което взриви студиото с музикално шоут, като компания на сцената й правеха балет “Веда джуниър”.

Фолк-фурията изпя две парчета, едното от които най-новото й “Най-велик”, което предстои да бъде клипирано до седмица. Блондинката се появи с предизвикателен тоалет, допълнен от високи над коляното бели ботуши и леко променена визия, идваща от стилната й прическа.

Месец и половина след турнето, Андреа може да се гордее с пет нови парчета от различни автори, които феновете й ще видят и чуят в най-скоро време.

“Искаш да си най-велик и до смърт да те ревнувам, твоите евтини жени много малко ме вълнуват” – редеше Андреа, а Васко развълнувано пърхаше с ветрило – “Няма по-красив да станеш ако всички спят с теб, знам от яд умираш само, че зависиш пак от мен. Няма по-богат да станеш, ако слава си купуваш, най-добрия аз те правя – от това ли се страхуваш”.

На финала на шоуто обаче Андреа не разкри кой е лирическият герой, а само прошепна, че “тази песен се отнася за доста мъже”.