Андреа „цвили“ на сръбски с Cvija – видео

Андреа ще зарадва феновете с няколко нови проекта, „открадна“ Alek Sandar от ДесиСлава!

Гледай Cvija feat. Andrea – Pozovi me / Obadi mi se онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=tEp4_Qn8lb8

Музика: Stefan Cvijovic
Текст: Vuksan Bilanovic
Аранжимент: Senad Bislimi

Продуцент: IDJVideos™
Режисьор: Andrej Ilić

Клипът е заснет в JIL CLUB Цюрих!

„Звездно“ по Планета ТВ покани Андреа, за да разкаже за всички нови проекти, с които ще зарадва своите фенове.

Певицата издаде, че вече се подготвя усърдно за предстоящия спектакъл за Годишните музикални награди на телевизия „Планета“. Песента, с която тя ще се представи на сцената в Зала 1 на НДК е съвсем нова, по музика на Кости Йонита. Това ще е своеобразна премиера на музикалния проект, а Андреа е подготвила специално и оригинално сценично представяне.

Наред с тази нова мелодия, съвсем скоро поп-фолк феновете могат да видят видеоклипа към дуета й с популярния сръбски изпълнител Cvija. Явно тази година Андреа е решила да заложи особено много на проекти със звезди от международната музикална сцена.

За това говори и фактът, че съвсем скоро ще бъде готова и съвместната й песен с румънската група Аkcent. Още една музикална изненада готви Андреа за феновете си, която ще бъде различна и с хаус звучене. Песента е по музика на Alek Sandar и със сигурност ще предизвика вниманието на всички, които харесват качествения саунд. Припомняме, че същият Alek Sandar първоначално избра за свой вокален ангелогласен партньор Деси Слава. Въпреки че последната възторжено анонсира нови проекти с богатия на идеи, а защо не и материално Alek, Sandar има „дар“ и за Андреа!

По инфона Planeta.TV, фото: Planeta.TV

 
По темата: ,