Андреа в „Горещо“: Косата ми падаше! Ами ако не успея?!

Кражба на екс?

Тази събота, 28 май от 22:00 часа специален гост в студиото на телевизионния таблоид “Горещо” е фолк звездата Андреа, за да коментира скандалите с колежките й и обвиненията срещу нея, че пее на плейбек и краде песни.

Фолк дивата говори и за отношенията в бранша, за нощния живот и семейните ценности.

Тя си припомня как се е чувствала в самото начало на кариерата си: “Имаше много големи обвинения от самото начало, че съм постигнала всичко благодарение на майка ми и баща ми – трябва да сме искрени в момента – много ме болеше. Много е трудно да тръгнеш в самото начало и да няма кой да ти помага.

Не всичко е да имаш талант, да правиш песни и хубави клипове. Имаш нужда от някакъв гръб до теб, който да те подкрепи. Някои хора го имат гърба в лицето на приятеля до себе си – аз съм го имала в лицето на моите родители, за което съм им благодарна.

И благодаря на Господ, че съм имала този късмет това да ми се случи. Но истината е, че през цялото време съм била в такива притеснения…

Спомням си, че тогава ми падаше коса от нерви. Лягах си, заспивах и си казвах: “Ами ако не успея?! Ако се изложа?!”

Андреа признава, че до осемнайстата си година не е била запозната с нощния живот в София, защото баща й не я пускал никъде да ходи. Родителите й имали амбиция да я пратят да учи в Германия, но тя знаела точно какво иска да постигне в живота си…

„Горещо” – събота, 28 май 2011г., 22:00 часа, Нова телевизия

Видео анонс:

Запис от предаването (епизод 38):