Андреа в луд сръбски денс хит – видео

Виж „Zvuk“ на Андреа и сръбската звезда MC Yankoo

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=1JfF97dbDdY

Съвместното парче на Андреа и сръбската знаменитост MC Yankoo вече е факт. Песента се казва „Zvuk“ и дава заявка за тотален дискотечен хит в съседната ни страна, а защо не и в България. Идеята за общия проект дошла от MC Yankoo, който потърсил Андреа с предложение за дует. Самият MC Yankoo е сред най-търсените и предпочитани изпълнители за дуетни парчета в Сърбия, но въпреки този факт, е отправил покана за съвместно парче именно към Андреа.

„Zvuk“ ще се върти по всички сръбски телевизии и радиа, а тамошните фенове на двамата очакваха с нетърпение финализирането на парчето. Видеото към песента е заснето в Белград, където Андреа е сред най-популярните чуждестранни изпълнители и е предназначено главно за пазара в Бивша Югославия. Родната звезда все по-често гостува в тамошните заведения, за да забавлява феновете си извън граница. Това е вторият й дует със сръбска звезда. Тя се превърна в най-канената бълагарска изпълнителка в дискотечните клубове и не спира да получава предложения за дуетни парчета от звездите в съседната ни страна.

Тази година Андреа бе отличена с две награди на най-престижните събития за музикални награди в Сърбия. Тя беше наградена за най-популярна балканска звезда, както и за български изпълнител, на чиито песни са направени най-много кавърверсии, и който е с най-много участия там.

 
По темата: ,