Andreea Banica разбужда всяка баница, защото е SEXY! (+видео)


Sexy на Andreea Banica – най-излъчваното ново видео в българския ефир

Най-излъчваното видео в телевизионния ефир на България за изминалата седмица (16 – 22/05/2011 г.) се нарича „Sexy”, на сензационната румънска звезда Andreea Banica.

След като миналото лято Andreea очарова българската публика по време на сензационното Coca Cola Happy Energy Tour с тоталните си хитове “Samba” и “Love in Brasil”, и тази година новата денс кралица е готова да властва в летния ефир.

Паролата на лято 2011 ще бъде: “Sexy”! Ако преди една година пътувахме с Andreea по горещите плажове на Бразилия, сега сексапилната румънка ни кани да прекараме заедно безброй незабравими нощи в денс клубовете, където няма невъзможни неща, ако знаеш точната парола.

Еротично излъчване, оригинална хореография, изпълнена с чувственост, страхотно парти, начело с Andreea Banica – това са основните компоненти на последното й видео: “Sexy”.

„Винаги съм искала да накарам публиката ми да „чувства” клиповете ми, да изпита емоцията на песните ми. Всяка песен предизвиква определено състояние и “Sexy” не е изключение. “Sexy” е моята представа за парти, лищено от всякакви забрани и задръжки и всичко, което трябва да правиш, е да се забавляваш.”, споделя Andreea Banica .

Режисирани от Spike, снимките на новото видео на Andreea са продължили над 24 часа и резултатът е повече, отколкото можем да очакваме!