Анджелина Джоли дава интервю за Канал 3 (+видео)

Първото си интервю за българска  тв медия  Анджелина Джоли даде именно за Канал 3.

Пред водещата  на Канал 3 -Деси Жаблянова, която е специален пратеник на медията в Кан  застанаха световните звезди    Анджелина  Джоли и Джак Блек, които са на филмовия фестивал,  за да представят новата серия на култовата анимация –Кунг-фу Панда 2 .

В ексклузивното интервю за българската медия Анджелина Джоли сподели, че  за да обичаш другите първо трябва да обичаш себе си ! Джак Блек затананика българска народна песен   и изуми както пратеничката на Канал 3, така и самата Анджелина.

Двамата споделиха интересни факти около реализацията на филма .  Как живее едно от най- известните семейства в света –  Брад Пит и Анджелина Джоли и кой какво харесаха в българката може да научите от интервюто им  за Канал 3, което се излъчва ексклузивно  в програмата.

Във филма “Кунг-фу панда 2” / представен от форум филм България/ има много бойни сцени с всякакви животни. Въпреки това актьорите, които озвучават главните герои, заявиха, че филмът не носи послание за насилие. Блек, Джоли и Дъстин Хофман заявиха, че той учи децата на уважение и въздържание, както и на сила. Продължението на хита от 2008 г. излиза в американските киносалони на 26 май, а в останалата част от света през лятото.

Интервюто можете да гледате тук: http://kanal3.bg/?v=3758

 
По темата: ,