Анджелина Джоли в „Подмяната“ по Нова – видео

Акценти от филмовата програма на Нова телевизия за 5 и 6 май 2012, събота и неделя

05 май, събота, 20.00 часа
Измама (Twisted)
2004 / САЩ
Режисьор: Филип Кауфман
В ролите: Ашли Джъд, Самюел Джаксън, Анди Гарсия, Дейвид Стратърн, Ръсел Уонг, Майк Пелегрино и др.
Жанр: Екшън

Гледай видео анонс онлайн

Ашли Джъд е в ролята на обърканата полицейска следователка Джесика Шепард, чийто шеф е човекът, отгледал я като своя дъщеря – началникът на полицията Милс. Докато разследва случай със серийни убийства, Джесика, която предпочита секса за една нощ, установява, че всички жертви са мъже, с които е спала наскоро. Нещата се усложняват още повече от озлобения й бивш приятел, любопитния й терапевт и странния й нов партньор Майк Делмарко.

05 май, събота, 23.00 часа
Ловецът на хвърчила (Kite Runner, The)
2007 / САЩ, Китай
Режисьор: Марк Фростър
В ролите: Шон Тоуб, Атоса Леони, Сайд Тагхмаой, Калид Абдала, Навид Негахбан, Келси Странахан и др.
Жанр: Драма

Гледай видео анонс онлайн

Като деца Амир и Хасан са неразделни – безгрижните дни под яркото небе над Кабул често минават в невинни лудории и подготовка за дългоочаквания турнир с хвърчила. Но когато наближава денят на състезанието, славната победа се помрачава от предателство, което в крайна сметка служи като катализатор за истинско бедствие. Скоро след този съдбоносен ден Амир заминава за Америка и изоставя стария си приятел точно когато страната е на прага на война. Двайсет години по-късно Амир се завръща в Афганистан и установява, че родината му е под тираничната власт на талибаните. Въпреки всичко надеждата за изкупление още не е изгубена и той ще получи последен шанс да се помири с миналото и да постави основите на едно по-светло бъдеще.

06 май, неделя, 20.00 часа
Невероятният Хълк (The Incredible Hulk)
2008 / САЩ
Режисьор: Луис Летерие
В ролите: Едуард Нортън, Лив Тейлър, Тим Рот, Уилям Хърт, Тим Блейк Нелсън и др.
Жанр: Екшън фантастика

Гледай видео анонс онлайн

В този филм – режисьорски поглед на Луис Летерие върху класическия комикс на „Марвъл“ за супергероя Невероятния Хълк, кроткият учен Брус Банър обикаля света в търсене на антидот, който ще му позволи да се освободи от чудовищното си второ аз, но и военните, които искат да употребят Хълк в своя полза , и едно ужасно създание, известно като Абоминейшън, са решени да му попречат да постигне целта си.

06 май, неделя, 22.15 часа
Подмяната (Changeling)
2008 / САЩ
Режисьор: Клинт Ийстуд
В ролите: Анджелина Джоли, Джон Малкович, Джефри Донован, Майкъл Кели, Колм Феоре и др.
Жанр: Криминален

Гледай видео анонс онлайн

Докато Кристин се сбогува със сина си Уолтър и тръгва за работа, тя не очаква, че точно в този ден животът й ще се промени завинаги. Когато се прибира, с ужас разбира, че Уолтър е изчезнал. В следващите месеци усилията й да го намери се оказват безплодни. Точно когато губи всякаква надежда, най-неочаквано се появява 9-годишно момче, което твърди, че е синът й. Разтърсена от емоции и несигурна как да отговори на властите и медиите, Кристин кани детето да остане в дома й, въпреки че е абсолютно сигурна, че това не е нейният син. В този град жена, която се опълчва на системата, залага собствения си живот, и когато въпросът става на живот и смърт, единственият, който е готов да й помогне в издирването на истинския й син, е местният активист пастор Бриглеб.