Анелия отказа тройка с друга жена – снимки

Анелия призна пред фенове: “Не правя тройки, само двойки”

Разпален фен предложи на звездата тройка с друга жена

„Най-харесваната попфолк певица“ Анелия изгря в пълния си блясък на сцената на Club Playhouse. Тази година звездата отбелязва 10 години на музикалната сцена и по този повод разкри, че изненадите към публиката тепърва предстоят. 2011-та бе много силна за примата на “Пайнер”, през която тя направи огромен завой в кариерата си и претърпя генерални метаморфози във външния си вид.

Певицата, която никога не омръзва на феновете на попфолка доказа, че знае как да провокира и как успешно да използва скритите си оръжия. За доказателство, Анелия се завърна мощно на музикалната сцена с куп хитове и рекорден брой участия, и спечели “Хит на лято 2011” на последните награди на “Телевизия Планета” с „Проба-грешка” и за “Най-търсен и продаван албум в интернет” с „Игри за напреднали”.

Палавата пайнерката изпълни пред стотиците фенове в клуба най-горещите си хитове, сред които „Така ме кефиш”, “Сложно-невъзможно”, „Проба-грешка”, „Раздялата”, „4 секунди” – всички част от новия й албум.

В разгара на купона фолкдивата прикани публиката сама да избира песните от репертоара й, и моментално заваляха поръчки за златните хитове “Погледни ме в очите” и “Всичко води към теб”.

Разпален фен пък без свян предложи на звездата тройка с друга жена. С подобаващо чувство за хумор, певицата му отговори, че не си пада по тройките, а само по двойките.

За финал на участието си, Анелия обяви, че в края на годината ще зарадва феновете си с голям юбилеен концерт, за който вече се подготвя.