Анелия зашемети поп-фолк жанра: ниж „Ако с теб не съм“

Дочакахме изпепеляващата премиера  на “Ако с теб не съм”

Премиерата на новия клип на Анелия – “Ако с теб не съм” се излъчи в петък, 26-и февруари, 19:20 часа по телевизия “Планета”. Лицата на една жена са толкова много, колкото са и видовете снежинки, които се топят по топлия ни зимен прозорец. А това са само образите, видими с просто око.

Какво става в една разкъсана от избора си жена, за това дори цялата ни фантазия понякога е бедна да си представи. Точно с тази нелека задача са се нагърбили Анелия и екипът ú на снимките на новия ú клип “Ако с теб не съм”. Целта на Анелия и режисьора Николай Нанков бе да покажат три от лицата на многопластовия женски образ.

Страст, копнеж и чувственост са основните движещи сили зад избраните от екипа визии. Бягайки от доминиращите клишета, основните цветове за тяхното изобразяване не са червено, черно и бяло, а корал, турско синьо и зелено.

Огромните помещения на бившо посолство допринасят за ефекта на бореща и понякога объркана жена. Лутаща се в своя избор, но дълбоко в себе си знаеща какъв ще е финалът.

Музиката и аранжиментът са на Калин Димитров, а текстът е на Росен Димитров. Въпреки ниските температури, екипът успя да се пребори геройски и снимките приключиха успешно, както можете вече да се уверите с очите си.

Анелия вече има и официален Фейсбук, на който всички нейни почитатели ще мога да споделят мнението си от новия й продукт – http://www.facebook.com/pages/Anelia-Official/333351830890.

Инфо и снимки: Planeta.TV

Виж „Ако с теб не съм“ – 3 минути, които ще минат като миг!