Ангел или дявол си в нощта? Помисли и ела в The Cotton Club!

Ангелско парти в The Cotton Club

На 17 март гостите на луксозното заведение ще избират между Ада и Рая

На 17 март, The Cotton Club ще бъде домакин на ново уникално парти с оригинална идея и сценография.

Организаторите подчертават, че зад привидно невинното име на купона –  AngelsParty, участниците в него никак няма да са само ангели. 🙂 Още на входа гостите ще се сблъскат с провокацията на луксозния клуб и ще бъдат поставени пред избор между “Вратата към Рая” или “Вратата към Ада”.

Лъчезарни ангели и съблазнителни дяволи ще се навъртат наоколо през цялата нощ и ще раздават големи ангелски и демонични награди. Тези чудати същества, наречени привидения, ще раздават и „ангелски” гривнички с номерца на всеки клиент, които по-късно ще бъдат нужни при разиграването на томболите от Всевишния – нашия DJ!

Следващата сряда, в звездния The Cotton Club ще се разиграе финалната битка между доброто и злото…Ангели и Демони ще се предизвикват едни други в разнообразни игри, а през това време, всеки който има “привидение” на ангелче или демонче, ще може да го отведе до бара, където ще го очаква “Happy hour с Привидение”.

Сигурно е едно – в края на вечерта всички ще излязат пречистени от един и същи изход като ангели. В края на краищата доброто винаги побеждава, нали? 🙂