Ангел, Моисей и Donna превръщат покрива на хотел в студио

Donna и приятели избухват на върха на София

„DONNA & FRIENDS: ROOFTOP LIVE„ e уникален проект за България

Donna покани Ангел & Моисей и Dexter на покрива на Кемпински Хотел Зографски. На 1 септември необичайната локация ще се преустрои в телевизионно и звукозаписно студио на открито.

Четиримата ще изкачат 79м. до върха на най-високата точка в София, за да творят музика на живо.

Като продуценти зад проекта „DONNA & FRIENDS: ROOFTOP LIVE“ застават “Флаш Медиа” и Вирджиния Рекърдс.

Бийтбокс от Ангел, бийт мейкинг (хип-хоп, dubstep и електро) от музикалния продуцент Васко Иванов – Dexter ще провокират взривяващи вокали от Donna ft. Моисей.

Продукцията ще включва панорамни кадри, осъществени с хеликоптерите на Mnogoperki и специална фарт конструкция на Urban Production.

Музикалните композиции, създадени от Donna с участието на Ангел & Моисей и Dexter на живо ще бъдат записани и заснети като ексклузивно съдържание за феновете в социалните мрежи и сайтовете за видео споделяне.

Най-успешният музикален формат – X factor запознава Donna и Ангел & Моисей, които продължават да са приятели. Ангел изигра актьорска роля в последния клип на DJ Diass ft. Donna – Fade Away.

Donna пееше в момичешката група в първия сезон на X factor – SUGA’ MAMMA, а след това избра солова кариера, която я срещна с Dexter.

Donna и Dexter са вече готови с взривяващ общ проект, а парчето и клипът се очаква да излязат през октомври. Обещаващата колаборация на Donna и Dexter е съвместна продукция на Вирджиния Рекърдс и „Флаш Медиа”.

До дни ще се състои и премиерата на новия проект на Ангел & Моисей „Тази Снимка Пази“ със специалното участие на новия HTC One. Видеото е базирано и заснето с помощта на новия софтуер за заснемане на телефоните HTС One.

 
По темата: