Ангелчетата от Hypnotic кацнаха на рамото на хитов композитор!

Композиторът на популярния тв сериал „Елиза” пише пиеса за Hypnotic

Изкусителните музикантки с ново италианско завоевание

Красавиците от струнен квартет Hypnotic, към които мъжете от Ботуша имат особено отношение, завладяха сърцето на друг италиански композитор. Савио Рикарди, авторът на музиката към нашумелия у нас италиански телевизионен сериал „Елиза („Elisa di Rivombrosa”), обеща за момичетата пиеса. Парчето, което италианецът ще напише като специален подарък за Hypnotic, ще е по основната музикална тема на филма.

Рикарди първоначално харесал интернет страницата на квартета, а след като се запознал наживо с тях, останал очарован. Магнетичните музикантки ще изпълнят пиесата от „Елиза” ексклузивно на първия си самостоятелен концерт, който подготвят по Коледа. Копозицията ще е изненадата на Hypnotic към техните почитатели. Савио Рикарди, който по време на Коледните празици ще е в Италия заедно със семейството си, е обещал да вземе участие в друг голям предстоящ проект на хипнотичните цигуларки.

Всички аранжименти на Hypnotic са дело на друг прочут италинаски майстор на нотите – Маурицио Абени, по-известен като композиторът на Андреа Бочели. А един от най-уважавани европейски тонрежисьори – италианецът Марко Страчони, е отговорен за звука на всички проекти и концерти на атрактивния класически квартет.

Виж Hypnotic – Либертанго


На снимката: Савио Рикарди