Ани Хоанг „произвежда“ Лекарство за мъж в „завода“ на Глория

Глория подаде ръка на Ани Хоанг

Виетнамската фолк-изпълнителка измисли лекарство за мъж

Ани Хоанг измисли лекарство за мъж и смята най-скоро време да го пусне в аптечната мрежа, поне така се пошегува самата тя.

„Лекарство за мъж“ всъщност е новият й сингъл, който записа преди броени дни в студиото на Глория. То е съвсем ново и е оборудвано по последните изисквания на звукозаписната индустрия. Парчето е по музика на Калин Димитров и текст на Росен Димитров.

“Получи се страхотна, много готина и закачлива песен – надявам се да стане хит и яко да се върти по дискотеките“ – с чаровна усмивка каза фолк-откритието на Людмил Иларионов.

Песента ще е втората на изпълнителката, откакто подписа договор с музикална компания Пайнер и се очаква с интерес, защото ще е важна крачка в нейната кариерата.

До две седмици ще бъде заснето и видеото към „Лекарство за мъж“, което се очаква да е впечатляващо имайки предвид, че екипът вече е в подготовка на заснемането.

“Този път Росен Димитров направо докосна душата ми, страшно много ми харесва текста – точно това, което исках.“ – допълни Ани и обеща, че в този клип ще покаже и част от танцувалните си умения.

 
По темата: