Ани Хоанг залюби „пухкав господин“, Люси не ревнува!

Ани Хоанг с нова любов!

…той се казва Пуки, има оранжеви очи и по документи е шотландски клепоух котарак! От няколко месеца в сърцето на Ани Хоанг има нов кавалер – това е котаракът Пуки, който певицата получи като подарък-изненада от своя любим Людмил Иларионов – Люси.

Любовта на Ани и Пуки датира отпреди половин година, когато звездата видяла пухкавия господин в дома на приятел на режисьора. Тя буквално се влюбила в него и не спирала да настоява да си вземат същата порода котарак вкъщи.

Няколко месеца по-късно станало ясно, че се търси нов дом за малкия Пуки и Люси решил да изненада любимата си, като организира тайно настаняване на котето в общия им дом. Така, връщайки се от Турция, Ани Хоанг заварила клепоухия сладур спящ в леглото й и от тогава насам двамата са неразделни.

Певицата споделя, че Пуки е много добър актьор, обожава да позира и нищо чудно съвсем скоро да го видим в някой от новите клипове на “Пайнер”. Люси пък изобщо не ревнува половинката си от пухкавия господин, защото самият той вече го е приел за част от семейството, който много често си позволява и да се разполага в леглото между двамата.

Инфо и снимки: Planeta.TV, фотограф: Мирослав Димитров; личен архив

 
По темата: