Ани Салич вече е Валеова, но зрители на Нова няма да разберат!

Водещата на новините на Нова ТВ Ани Салич завъртя живота си на 180 градуса след развода с Бранко, узна HotArena.

Доволна от подялбата на имотите в България и Халкидики, новинарката се обърна към духовното. На първо време махна фамилията на съпруга си и вече официално е Ани Валеова, писа „Галерия“.

След това заредила библиотеката си с книги на Дънов и Ошо и започна да обикаля места със силно енергийно излъчване в България, каквито са Седемте рилски езера. Вече втора година катери планините при подходящи за целта климатични условия, а нейни спътници са един от ключовите организатори на състезания по парапланеризъм Петър Минчев – Гущера и режисьорката Зорница София.

Единствено на малкия екран, където е известна като Салич, Ани продължава да носи името на бившия си мъж. Дори в личните си профили в социалните мрежи, където общува предимно с близки роднини и колеги, телевизионерката е заличила фамилията Салич, с която стана популярна.

Тя искала и на малкия екран да е с новото-старо име. От медиата обаче се възпротивили, тъй като фамилното й име е знаково и нещо като търговска марка.Съвсем ще объркаме зрителите, ние сме подписали договор с Ани Салич, а не с Ани Валеова, били категорични от канала.

Подобен казус преди време имаше и с Маргарита Михнева – тя бе принудена със съдебно решение да се прекръсти на Димитрова след развода си с Петър Михнев, но зрителите продължиха да я разпознават със знаковата фамилия.

Новинарката е решила да загърби тотално миналото си, доколкото това е възможно, предвид факта, че има две деца от Бранко. Първата стъпка, която Ани предприела след развода им била да пусне за продажба вилата в Рударци. Това най-много озадачило нейните колеги, тъй като всички знаели колко много обичала имота и редовно ходела там да си почива с децата.

Водещата и Бранко разделили семейните имоти още по време на развода, като повечето от недвижимото имущество отишло именно при новинарката, тъй като тя отглежда децата им Хана и Лазар.

„Бранко остана гол като пушка”, коментират под сурдинка запознати със семейните дела на семейство Салич.

Ани Салич грее от щастие вталена и разхубавена, видяха фотографите на „Ретро”. Новинарката от Нова телевизия изглежда като нов човек и няма помен от тъжната и закръглена жена, която будеше дори жалост до преди година. След като окончателно се освободи от съпружеските окови, Салич е подновила живота си, а и визията си. Освен, че е драстично отслабнала, тя се радва и на чисто нов автомобил.

Новинарката е решила да замени старата си кола с по-луксозна от марката „Волво”, с която да може спокойно да обикаля както София, така и провинцията, където често обича да бяга от сивотата на града в компанията на децата си Хана и Лазар.

Колежки на Салич извадават, че през последните месеци тя е свалила два номера от дрехите си и се наложило на стилистите да подменят предишния й гардероб в телевизията.

„Ани е много доволна. От дълги години искаше да отслабне. Всички телевизионерки са слаби и хубави и това много й тежеше. Освен че минават годините, килограмите много й пречеха. Тя е едно от емблематичните лица на екрана и все казваше, че трябва да стопи излишните килца, за да може да се показва пред камера със самочувствие”, споделят нейни колеги.

Освен пред камерата, Салич вече свободно се носи и с по-модерни дрехи и в ежедневието, което не беше в неин стил преди време. Новинарката залагаше предимно на тоалети с дълги ръкави, широки и дълги блузи или рокли, които да не очертават наедрялата й фигура.

Салич от доста време се подлага на различни диети. Нейни близки твърдят, че красавицата спазвала в продължение на месеци строги режими на хранене, като най-много отслабнала с палмовата диета, при която тялото се прочиства от токсините, свалят се излишните килограми и се връща младежката визия. Тя продължава само 2 седмици, през които се пие специален швейцарски палмов сироп, съчетан с лимон и пипер.

Освен него Салич поддържала форма и с постене. Стриктно спазвала не само Великденските пости, но и Коледните. В продължение на месец водещата не хапвала никакво месо. Вместо това наблягала на ядките.

Драстичната промяна във външния вид на Салич се забелязвала вече и от мъжете покрай нея. Нейни колеги споделят, че водещата напоследък се радвала на мъжко внимание, което много й допадало.

Инфо: Агенция БЛИЦ и агенция ПИК