Анимациите Medabots и Cyberchase тръгват по EKids

MedabotsГодината е 2122. Технологиите се развиват с изключителни темпове и са част от всекидневието на модерното общество. В царството на детските игри също. Добрите стари забавления вече окончателно са в миналото. В този фантастичен свят на бъдещето, деца от всички възрасти играят с играчки с усъвършенстван изкуствен интелект, наречени Медаботс.

Тези чудни роботи са малки бойни машини, които се задвижват от високотехнологични компютърни чипове, наречени Медали. Медалите дават на роботите тяхна собствена индивидуалност, бойни способности като високоскоростно летене, водно маневриране, стратегически защитни технити и уникално оръжие.

Проследете битките на изключителните роботи всеки делничен ден от 08:00. Само по EKids!

Cyberchase


CYBERCHASE е нова анимационна поредица, която отвежда децата на вълнуващо приключение в кибер пространството, където са предизвикани да използват силата на математиката. Математиката е забавление, матеманиката е средство за разрешаване на проблеми, а в кибер пространството е полезна в пъти повече.

Борбата между доброто и злото присъства и тук. Когато подъл престъпен хакер започна луда мисия да завладее виртуалната вселена, три обикновени деца са извикани, за да помогнат. Те са Джаки, Мат и Инес – три различни деца, които освен да се справят със злото, трябва да се научат да работят заедно.

Всеки епизод отвежда децата до страховито приключение, което трябва да бъде изпълнено с помощта на математиката.

Вижте защо е хубаво да се учи математика и как може да ви е полезна в борбата със злото всеки делничен ден от 10:00. Само по EKids!

 
По темата: , ,