Annihilator и Tarja Turunen се подготвят за Каварна Рок Фест

Канадска метъл банда идва с нов албум в Каварна!

Финландската кралица Tarja Turunen показа обложката на новия си албум!

Канадската метъл банда Annihilator, в лицето на безупречния Jeff Waters, пристига за участие в последния ден на тазгодишния КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 – 25 юли с чисто нов албум. Той ще е тринадесети по ред за бандата, озаглавен e “Annihilator” и ще се появи на пазара в Европа и САЩ на 17  май.

Някои от вече готовите парчета от новата тава са достъпни за прослушване от феновете, на официалният сайт на групата. Пак там е поместена и обща снимка на Jeff Waters и Paul Landers от Rammstein от съместното им участието в “Musikmesse” във Frankfurt от края на м.март. В четиридневния форум Jeff Waters демонстрира умения с китара пред гости и фенове, а накрая раздаде и автографи с широка усмивка на лице. За феновете си в Каварна Jeff Waters обещава специална среща на която да разпише всякакви фенски материали – снимки, инструменти, тениски. Предложението дойде от самия Jeff, а организаторите на КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 приеха идеята и я предложиха на всяка от останалите гостуващи банди, в рамките на фестивала.

Друга от звездните участници в КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010Tarja Turunen също подготвя нов албум, а в края на миналата седмица официално представи и неговата обложка.  Албумът ще се кава “What Lies Beneath”, а визията му е дело на дизайнера Dirk Rudolph, с който Тarja работи не за първи път. Официалното му появяване на пазара се очаква след датите на фестивала. В летните си участия, в това число и 23  юли , когато ще видим Tarja в Каварна, тя обещава да подгрее публиката и с някои от новите парчета.

КАВАРНА РОК ФЕСТ 2010 ще се проведе в периода 23– 25 юли 2010 в Каварна. Организаторите от Лауд Консертс и Община Каварна вече пуснаха в продажба и еднодневните билети за тридневното рок събитие. Цените са както следва: еднодневен билет – 40лв, тридневен билет за фестивала – 90лв. Местата, на които можете да ги намерите са в интернет в мрежата на Ticketstream.bg, Eventim.bg и в Билетен център в НДК.

В рамките на трите дни на Каварна Рок Фест 2010 ще гостуват:

На 23 юли – метъл Кралиците Tarja Turunen и Doro Pesch, подкрепени от Epica , Leaves’ Eyes и Atrocity. На 24  юли Каварна ще се разтресе от Kreator, Sodom и Korpiklaani. На 25 юли ще видим  Accept, AnnihIlator, Primal Fear и Voivod

 
По темата: