Антон Хекимян и Яна Грудева водят африканско шоу!

Яна Грудева и Антон Хекимян – водещи на най-горещото приключенско риалити тази есен по bTV „Африка: Звездите сигурно са полудели!”  

Едно от най-усмихнатите и чаровни лица в родния ефир, с богат опит в различни телевизионни формати – Яна Грудева и един от най-колоритните репортери на bTV, с нестихващо любопитство към уникалните човешки истории, предизвикателства и места – Антон Хекимян, отлитат към Африка на 15 август. Те са водещите на най-новото приключенско риалити в ефира на bTV „Африка: Звездите сигурно са полудели!”.

Това е първото съвместно предизвикателство пред Яна и Антон, което ще ги отведе в дебрите на Черния континет. Чаровната дама за втори път ще посети любимата си Африка и обещава да разкрие на своя телевизионен партньор много от нейните тайни. Заедно с участниците в риалитито двамата водещи ще имат възможност не просто да се запознаят с местния бит, култура и начин на живот, но и сами да опитат предизвикателствата, които ще им предложи Африка.

„Очакват ни страхотни емоции и преживявания, сигурна съм в това”, споделя Яна Грудева. „По време на кастингите обещах, че ако ме изберат за водеща, ще скоча с бънджи от водопада Виктория. Впоследствие разбрах, че ще има подобно предизвикателство от един мост, висок близо 100м. и вече не съм сигурна дали ще удържа на думата си, но ще направя всичко възможно.”

„В работата си винаги търся уникалните и много силни емоционално истории, необикновените случки и събития, разказани с най-простите човешки думи и докосващи по неповторим начин човешката душа. Сигурен съм, че Африка ще ми предостави много такива емоции, които след това ще имам възможност да разкажа”, казва Антон Хекимян.