Антонина и Ивана „родиха“ песни-близнаци… чуй тук!

Продуцентът на Антонина спря новото й парче Дивото зове– не го харесва… или?

Антонина разказа, че има проблем с едно от новите ú парчета – „Дивото зове„. Преди дни певицата направи промоция на видеоклипа „Мразя„, а по време на нея музикалният продуцент на Антонина – Крум Крумов спря парчето „Дивото зове„, но защо? Това сподели певицата в ефира на радио „Сигнал плюс„.

„Да, имаше проблем. Може би те интересува защо на промоцията ми Крум спря парчето. Той просто не го харесва и доста време спорехме. Аз направих на своя глава парчето, защото така или иначе вече ми беше излязло доста солено. Излезе три пъти по-скъпо от очакваното, за което благодаря на автора все пак. В тая криза, точно това беше постъпката, която ми трябваше. Не смятам да споменавам авторите, защото не мисля, че заслужават в момента. По натам, ако премисля може да ги обявя“ – каза Антонина.

„Според мен за всеки проблем си има решение. Ние сме големи и интелигентни хора, и мисля, че с Крум ще стигнем до консенсус“ – уверена е певицата.

Зорки фенове обаче разкриха, че просто това парче… може би първо е изпято от Ивана? В нета се води спор: кой в края на краищата си е платил правата?

Чуй това клипче и се убеди, че проблем ИМА!

На снимката: Антонина с продуцента й, който спря песента.
Използвано е инфо на Signal.bg