„Антураж“ се завръща – нов сезон по Fox Life (+снимки, видео)


Антураж – 5 ти сезон (Entourage Y5) – премиера по Фокс Лайф
от 6-ти юни, всеки понеделник от 21:55 ч.

По Fox Life се завръща „Антураж” ! Петият сезон на хитовия комедиен сериал, носител на награда Еми и с изпълнителен продуцент, номиниран за Оскар – Марк Уолбърг.

Петият сезон на сериала хвърля не чак толкова сериозен поглед към ежедневието на Винсънт (Винс) Чейз, секси млад актьор в модерен Холивуд, и неговия антураж.

В края на четвърти сезон миналия септември момчетата останаха с малко надежди и пари след кошмарна прожекция на филма на Винс „Меделин” на филмовия фестивал в Кан. В пети сезон Винс трябва да открие как да възроди кариерата си.

В началото на сезона нашият герой е потърсил убежище на плажа в Мексико, но когато се върне в Ел Ей, дали ще заиграе по правилата, за да се изкачи отново на върха на първокласните актьори в Холивуд?

Най-добрият му приятел и мениджър Ерик е твърдо решен да върне Винс отново на върха, докато се справя с трудностите в своята разширяваща се мениджърска фирма – която вече постига известен успех. Агент Ари Голд, който също има някои проблеми с кариерата си, се опитва да помогне на Винс.
Междувременно Драма продължава да привлича светлините на прожекторите от новия си сериал „Пет града”, едновременно с проблеми в личния си живот, а Търтъл е принуден да преразгледа своето участие във всичко това.

За Винс, Ерик, Драма и Търтъл животът на висока скорост в Холивуд е опияняваща надпревара. Но могат ли момчетата да загърбят фиаското на „Меделин” и да изградят възход на кариерата за Винс?

С участието на:

Ейдриан Грение – Винс Чейс
Кевин Конъли – Ерик
Кевин Дилън – Джони „Драма” Чейс
Джери Ферара – Търтъл
Джереми Пивън – Ари
Деби Мазар – Шона
Пери Рийвс – Г-жа Ари

Галерия от сериала:

Видео анонс:

 
По темата: