Анжелика и Радо от Биг Брадър чакат хард еротични оферти

Двамата са си харесали едно по-„така“ списание и биха му „пуснали“

След излизането си от къщата на Биг Брадър сексмашините Радо и Анжелика признаха пред камерта на BNews, че биха се снимали в хард сцени за еротично списание, ако получат такова предложение. Те са предоставили извлечение от банковата си сметка на продуцентите на шоуто, за да докажат, че не са излъгали за финансовото си състояние.

Радо и Анжелика се наслаждават на първите глътки свободен въздух, след като бяха изгонени от къщата на Биг Брадър в понеделник. Не съжаляват за нищо и се радват на слънцето и на природата. Признават обаче, че все още не могат да се отърсят от напрежението вътре, подскачат нощем и търсят микрофони.

Те не се чувстват звезди и споделят, че не биха влезли втори път в къщата на Биг Брадър, дори във ВИП изданието.

„Вътре е много е трудно. Психически не се издържа. Затворената обстановка и хората, от които не можеш да избягаш, натоварват много. Говорите едно и също и избухват скандали, за които навън никой не би и помислил“, разказва Радо.

„Първите три седмици беше добре, но след това започна да се усеща, че напрежението нараства“, казва Анжелика, на която й личи умората от преживяното. Било й е трудно с адаптацията през първата седмица, когато всички са я възприемали като чужда, защото не е българка. Но после някак си е успяла да ги спечели с чара си и нещата са потръгнали.

Анжелика и Радо са в прекрасни отношения, въпреки скандала с мисията „флиртувай с мъжа на Анжелика“. „Избухнах не от ревност, аз съм сигурна в него, но Борислава идваше, галеше ме по косата и ме успокояваше. Това ми дойде в повече.

Не чувствах подкрепа от страна на Радо, той приемаше всичко на игра, а аз взех нещата много навътре. Но след това аз отидох при него, поговорихме си и след 10 минути всичко приключи.“

На слуховете в медиите, че Биг Брадър им е платил, за да правят секс, те отговарят с усмивка. „Това са пълни глупости!“, казва Радо. „Ние още от първия кастинг бяхме казали на продуцентите, че секс си правим редовно и не ни е срам от нищо. Все пак сме женени.“

На въпроса към Радо какво харесва в съпругата си, освен бюста, той е категоричен:

„Харесвам всичко в нея – и лицето, и тялото, и характера й. Когато се запознахме, тя нямаше силикон, все пак.“

Когато не правят секс, Анжелика и Радо обичат да се разхождат, да се забавляват на хаус-партита и в стриптийз барове. „За съжаление в къщата нямаше дори нашия стил музика, изобщо не пускаха музика. И нямаше как да се покажем и в друга светлина“, съжалява Радо.

Семейство Петрови е предоставило извлечение на банковата си сметка на продуцентите на шоуто, за да опровергае обвиненията, че са излъгали за богатството си.

Те не смятат да използват популярността си.

„Губя свободата си по този начин, а това не е малко за мен. Не ме интересува известността. Исках да се снимам в „Пентхаус“ и го направих без никакъв хонорар. Ако получа предложения да се снимам отново в еротични списания, бих приела, само ако ме кефи изданието“, категорична е Анжелика.

Радо също иска хората да ги забравят по-бързо, но и той с удоволствие би участвал в горещи секс-сцени с Анжелика.

„Бих се снимал в „Пентхаус“, там има малко по-хард неща. Нищо не се знае, ако сме двамата, няма никакви проблеми, все пак сме женени“, размечта се той.

Вижте видео интервюто!
– Част 1 –

– Част 2-

Инфо и видео: BNews

 
По темата: