Ъпсурт пръскат газирано мляко в петнист хит на площада

 „Ъпсурт” ще представят най-новото си парче за първи път на 13 юни

Музикантите избраха сцената на The Voice за премиерата

Остават броени часове до старта на лятното турне на радио и телевизия The Voice. Свежи емоции и любима българска музика ще се изсипват от сцената на The Voice Of Summer Tour 2013 в продължение на 35 дни в осем различни града на страната. Първият концерт на музикалната медия е на 13 юни от 20:00 часа в София на пл. Княз Александър I Батенберг. На сцената на The Voice ще се качат любимите артисти на българската публика – диджей Дончо, Криско, Ъпсурт, Графа, Били Хлапето, Lexus, Михаела Филева, Venzy и балет „Нова”. Почитателите на The Voice ще съпреживеят на живо заедно със звездите от екрана любимите си парчета.

„Гангстерите” на българския хип-хоп „Ъпсурт” избраха датата 13 юни за премиерата на на новия си летен хит. На пл. Княз Александър I Батенберг бандата ще представи за първи път най-новото си парче.

„Песента рекламира новото газирано мляко на „Ъпсурт”, текстът и музиката са на бъгарски, а самото парче има две версии – чиста и петниста”, коментира в типично своя стил Ицо Хазарта.

Режисьор на лентата е Валери Милев, музиката е на Бат Венци, текстът – на Ицо Хазарта, мастеринг – Христо Карагьозов (Studio Digital Plus). Музикантите залагат на  доста по-различно звучене от досегашното (особено от „Бела Жига”) –    модерна мелодия с лек дъбстеп уклон.

Паралелно с работата по парчето и клипа, Facing The Sun вече няколко месеца подготвя новата оригинална колекция с тениски и шапки на „Ъпсурт”, която ще появи на пазара у нас под марка  „РСПКТ“ (Респект). Дизайнът е изцяло на български автори, а артикулите се произвеждат в Германия. Колекцията ще бъде достъпна за феновете заедно със старта на видеото на „Ъпсурт“.

След концерта в София следват:

  • Пловдив – 20 юни, пл. Централен
  • Стара Загора – 27 юни, пред сградата на общината
  • Варна – 4 юли, Алея първа – Южен лаж
  • Бургас – 6 юли, Морска градина
  • Лозенец – 11 юли, плаж бар Hacienda
  • Созопол – 13 юли, Централен плаж

Пътуващото парти ще акостира финално на 18 юли на Cacao beach, Слънчев бряг.