Арестуваха Гала и Стефан в ефир – онлайн видео

„Полицаите от края на града“ арестуваха Гала и Стефан в „На кафе“

Герасим Георгиев – Геро, Кристиян Милатинов и Алекс Раева гостуваха в предаването в деня на старта на сериала по NOVA

Часове преди старта на най-новия български полицейски комедиен сериал „Полицаите от края на града“, част екипа на най-забавното РПУ Запад нахлу в студиото на „На кафе“ в полицейски униформи и обискира Гала и Стефан. Герасим Георгиев – Геро, Кристиян Милатинов и Алекс Раева се превъплътиха в героите си и призоваха зрителите да гледат първия епизод тази вечер. „Бъдете пред екраните!“, каза Геро. „Полицаите от края на града“ започват с двоен епизод точно в 21.00 ч. по NOVA.

Още в първия епизод полицаите от РПУ Запад ще трябва да се справят с редица комични ситуации, а животът на главния герой – Пацо ще се обърне на 180 градуса. Ще му се наложи да смени работното си място, да се премести да живее на Запад заедно с любящата си жена и дъщеря (в ролите влизат любимата българска актриса Стефания Колева и новото лице Йоана Кирчева). Подготвени ли са за това, което им предстои, и какво ще им донесе новият им живот?

В “Полицаите от края на града” зрителите ще видят някои от най-популярните и обичани комедийни актьори: Герасим Георгиев – Геро, Стефания Колева, Румен Угрински, Милица Гладнишка, Краси Ранков, Ненчо Балабанов, Албена Михова, Алекс Раева, Мария Игнатова, Алексей Кожухаров. Много млади и талантливи актьори също участват в най-новия български комедиен сериал, а някои от тях ще направят своя телевизионен дебют. Поредицата е със специалното участие на любимия телевизионен тандем – Васил Василев – Зуека и Димитър Рачков и Виктор Калев, които също влизат в полицейски униформи.

Не пропускайте старта на „Полицаите от края на града“ тази вечер точно в 21.00 ч. по NOVA.