Артистични семейства попадат в „Парична клопка“ по PRO.BG

Цената на детската усмивка срещу нуждите на цялото семейство в четвърти епизод на „Парична клопка” по PRO.BG

Екипът на предаването затрупан от имейли на желаещи да участват в шоуто

Този вторник, 4 май, от 19.45 часа по PRO.BG нови две семейства ще имат възможност да изхарчат 10 000 лв. за 10 часа. Семействата Шамандурови и Гигови ще вземат участие в 4-ти епизод на риалитито „Парична клопка”, за което само след три издания, желаещите да вземат участие се увеличиха стократно, а имейлът на предаването буквално е препълнен.

Участниците този вторник си приличат по две неща – и двете семейства се състоят от четирима души, но по-важното е, че родителите и в двете семейства обичат безумно децата си и биха направили всичко, за да грейнат на лицата им усмивки, дори това да означава да жертват битовите нужди на цялото семейство.

Ще се случи ли това и коя тактика ще предприемат Шамандурови и Гигови – да изпълнят детските желания с риск при евентуална загуба децата да бъдат дълбоко огорчени и разочаровани или пък да избегнат тези емоции и да напрявят неща, които са добре за цялото семейство.

Битката при семействата е подсилена от още два фактора – хазартният дух на едните и артистичната разсеяност на другите.

Шамандурови (на снимката горе) са на мнение, че парите са, за да се харчат и когато ги имат трябва да ги дадат както за себе си, така и за да направят своите близки и приятели щастливи. Това и направиха по време на „Парична клопка” – купиха подаръци за своите близки.

Гигови от своя странна, въпреки актьорската си същност, са много по-практични дори в нещата, купени за децата – те ги оставиха сами да изберат скъпите игри и глезотии и ги използваха като средство за манипулиция, „изнудвайки” децата да обещаят да правят определени неща в бъдеще.

СЕМЕЙСТВАТА

Андон Шамандуров е на 47г., бивш баскетболист на Левски, понастоящем технически директор в клуба. Съпругата му Рая е домакиня с „широки пръсти”, която си сменя мнението доста често и може да похарчи парите, с които разполага точно за 2 мин. Андон винаги е имал основната цел да спира съпругата си от безсмислени харчове. Имат две дъщери – Евдокия и Ефросина.

Артистичното семейство Гигови живеят семпло между многото представления, постоянно са в ремонт и винаги има нещо недовършено. Майката Таня е амбициозната в работата, а бащата Явор е по-отдаден на семейството. Те поощряват всички детски занимания, на моменти дори се опитват да се налагат при взимането на решения за бъдещето на своите деца Петър и Неда.