Атанас Колев и Мария Илиева правили секс – потвърдено е

Вече е вън от всякакво съмнение, че докато е бил част от лейбъла й, младият варненец Наско Колев е имал интимни отношения с Мария Илиева. Преди няколко месеца обаче между двамата настъпи разрив, който доведе до приключване и на професионалните, и на личните им дела.

Вече като самостоятелно продуциращ се изпълнител рап сензацията пусна парчето „Честно и нечестно“, в които извади „мръсните гащи“ на музикалния шоубизнес. С песента Колев в прав текст споделя за лъжите и предателствата, с които се е сблъсквал, след като е станал част от този бизнес свят.

„Когато започна всичко това, бях само на 16 години. Сега, обръщайки се назад, си давам сметка колко наивен съм бил. Не съм подозирал дори какво се случва в действителност. И много хора са се възползвали от тази моя наивност“, призна Колев в интервю пред столичен ежедневник.

Тийн идолът в прав текст за пръв път коментира слуховете, че е поддържал сексуална връзка с Илиева, която е 19 години по-голяма от него. В един момент обаче тя се обърна срещу него, като подозренията бяха, че Наско е спрял да откликва на интимните й нужди.

„Не съм сигурен какви са мотивите й. Дали може да попречи на бъдещите ми проекти? Тя вече е предприела някакви действия в тази посока да ми пречи по пътя на музикалното ми развитие. Само дето аз не съм притеснен! А на интимните желания откликнах, така че сигурно не е заради това“, казва Колев.

Виж цялото интервю

Инфо: Агенция ПИК

 
По темата: