„Авантюрист рибар – 2“ – или как се ходи на риба по Viasat Explorer!

От31 юли по Viasat Explorer
Авантюрист рибар – 2
Оригинално заглавие: Fishing Adventurer
Сезон: 2
Държава: Канада
Година: 2009
Жанр: документален филм

Динамична, спортно-рибарска поредица, представяща необикновените и нелесни приключения на ентусиаста Сирил Шокé. Неговата страст към риболова ни повежда в отделните епизоди на решителна мисия за улов на различни видове риба на разни места по света, срещайки се и с други, споделящи същата любов към риболова. Независимо дали в солени или сладководни води, Сирил е готов да отиде навсякъде, където има риба. Така че вземете си такъмите и се присъединете към приключението риболов.

Епизод 14:
Сирил се отправя към далечната канадска пустош в търсене на забележителната обикновена щука. Как обаче ще възприемат местните нашия дързък любител на приключения?

Епизод 15:
Любителят на риболовни приключения Сирил тази седмица прекосява границата в търсене на вълшебния ивичест мерлин. Дали нашият експерт въдичар ще има късмет в Баха Калифорния?

Епизод 16:
На Сирил му предстои да ловува както в солени, така и в сладководни води за петниста пъстърва – риба, изменяща външния си вид в зависимост от местообитанието си. Освен природни чудеса, ще видим и гигантските водноелектрически инсталации по величествената Велика река в Квебек.

Епизод 17:
Дръзкият и луд по риболова Сирил се отправя към слънчев Белиз в търсене на хищната баракуда, както и на изумителната риба снук.

Епизод 18:
Вманиаченият по риболова Сирил се отправя към ледените води на арктически Нунавик в търсене на скъпоценен улов – редкия арктически сивен. Ще успее ли да издърпа на брега тази известна с борческия си дух риба?

Епизод 19:
Вманиаченият по риболова Сирил се бори с риба меч, преди да се заеме с последно въдичарско предизвикателство: успешно да издърпа на сушата уловената кралска скумрия.