Аврил Лавин със „Smile“ – свежа поп пънк видео премиера!


Аврил Лавин e готова с клипа към новия си сингъл „Smile”

На 20.05 бе световната премиера на видеоклипа включително и в родния ни тв ефир

Канадската поп/рок звезда Аврил Лавин пусна най-новото си видео към парчето “Smile” – втори сингъл от последния албум на звездатаGoodbye Lullaby” издаден у нас от Вирджиния Рекърдс/Sony Music Entertainment в началото на март 2011.

Парчето е написано от самата Аврил и продуцентите Макс Мартин и Шелбек. „Smile“ завладява с енергичното си поп пънк звучене. В текста на песента Аврил Лавин благодари на специален човек в живота си. Видеото е заснето в края на април, а сценографията и декорацията във видеото е дело на самата певица.

Извън звукозаписното студио, Аврил Лавин се грижи за дизайна и управлението на своята марка за облекла Abbey Dawn, която вече се разпространява в над 50 страни. Наред с известните вече два аромата Black Star и Forbidden Rose, в началото на 2011 тя пусна нова линия парфюм.

Миналата година, вдъхновена от благотворителната си работа, певицата създаде фондацията The Avril Lavigne. Фондацията работи съвместно с водещи благотворителни организации за създаване и осъществяване на програми, разпространение на информация и помощ на деца и млади хора със сериозни болести и увреждания.

Аврил Лавин вече има своето сериозно място в музикалната индустрия с над 30 милиона продажби по света, осем статуетки Грами и седем канадски награди Juno. Тя атакува музикалната сцена през 2002 с убийствения албум Let Go, от който са мега хитовете “Sk8r Boi” и “Complicated.” Издаденият през 2004 Under My Skin дебютира на #1 в чартовете на Билборд, което се случва и с третата й продукция The Best Damn Thing, от който е неустоимият #1 сингъл “Girlfriend” с над 130 милиона гледания в YouTube! Lavigne е авторка на песента “Alice” за филма на Disney Alice in Wonderland.