Айдълката Нора слага „Розови очила“ и влиза в затвора – видео

Гледай видеоклипа онлайн

Линк в YouTube: https://www.youtube.com/watch?v=rId40lYBvw0

Факт е видеото към „Розови очила” на Нора Караиванова. Режисьор на лентата е Мартин Макариев. Видеото е със специалното участие на момичетата от денс студио „121”. Различните и атрактивни визии на Нора Караиванова и балета са дело на стилиста Сергей Йорданов.

Освен с музикалните проекти, Нора Караиванова има ангажименти на театралната сцена и социални проекти. На 6 ноември на сцената на Музикалния театър предстои постановката на култовия мюзикъл „Чикаго” с участието на Нора Караиванова, в ролята на Мама Мортън – надзирателката на затвора.

На 8 ноември Нора Караиванова ще участва и като гост изпълнител в концерта „Фантомите на мюзикъла” на сцената на Старозагорската опера.

Нора – посланик на символа на правата на човека

Нора Караиванова е новият посланик на универсалния символ на правата на човека в България. Тя се присъедини към музикантите от СИГНАЛ и подкрепи каузата за отстояване на правата на човека, заставайки със символа в ръка на специална фотосесия.

Нора подготвя и специална песен посветена на универсалния символ, на която е автор на текста и музиката. Тя един млад творец, чиято музика е с послание и ангажирана с кауза.

В световен мащаб, сред най-известните посланици на символа са Анджелина Джоли, Роберт Де Ниро, президентът на САЩ Джими Картър, основателят на Уикипедия Джими Уейлс, както и активистката за правата на човека Аун Сан Су Чи.

Правата на човека вече имат универсален символ. Различни хора. Еднакви права. Един символ.

Нора Караиванова – „Розови очила“

Музика и аранжимент: Бисер Иванов
Текст: Нора Караиванова
Режисьор – Мартин Макариев
Продуцент аудио и видео : Dream Team

 
По темата: