„Ayeah!“ на Q-Check – лятна видео премиера насред Коледа

Верни на стила си Q-Check пускат лятно парче в разгара на зимата

Гледай Q-Check – Ayeah! (OFFICIAL VIDEO) онлайн

Веселяшката банда Q-Check продължава с провокациите си, като този път пускат на шега възможно най-лятното парче навръх Коледа.

С реге-ска звученето си „Ayeah!” със сигурност не се връзва с минусовите температури навън, но пък идва като продължение на хита на Q-Check „Мор-ска“.

В „Ayeah!” широкият спектър на музикални влияния на бандата се усеща повече от всякога. Клипът към „Ayeah!” е шестото видео на бандата, коетo отново включва комедийни елементи като човек с аквариум на главата и специално наета за случая кокошка, a Q-Check твърдят, че покрай всички „щуротии“ по сценарий е паднал много смях по време на снимките на видеоклипа.

В ролята на баба с чушкопек пък се изявява култовият диджей Selector Lazy Face.

Клипът е режисиран от Боряна Костова, работила по видеа на P.I.F., The Top Stoppers и Ogi 23, и заснет от екипа на Beton Crew: Росен Савков, Кристиян Леков, Димитър Кръчмаров.

Видеото към „Ayeah!” на Q-Check вече трупа фенове на официалния канал на бандата Q-Check Official в YouTube, a там феновете могат да намерят и линк за безплатен даунлоад на парчето в mp3 формат.

Клипа на Q-Check можете да гледате на адрес:

https://www.youtube.com/watch?v=q19EsoAAd6w