Аз и жена ми убихме тъщата по Crime & Investigation Network!

Crime & Investigation Network
Програмни акценти – август 2013 г.

Нова и ексклузивна поредица: СЕМЕЙСТВО ОТ УБИЙЦИ
Понеделник, от 26 август, 22,30 ч.

Новата поредица от три епизода “Семейство от убийци” представя разтърсващи истории за хора,
разработили зловещ план да убият свои роднини. Поредицата разкрива подробности от шокиращи и непонятни за повечето от нас престъпления: съпруг, убил жена си с помощта на своята майка; деца, убили баща си; майка, която убива съпруга си с участието на децата си. Посредством художествени възстановки, разговори със следователи, показания от страна на очевидци и телефонни записи на “Спешна помощ” “Семейство от убийци” изгражда картина на престъпления срещу най-близките и разкрива какво може да принуди човек да убие член на семейството си.

Нова и ексклузивна поредица: ЖЕНИ ЧУДОВИЩА
Сряда, от 7 август, 22,30 ч.

“Жени чудовища” представя истории за изневеряващи съпрузи и неконтролируемите им любовници. Отделните епизоди на тази нова поредица представят истории на жени, заплели се в скандални афери със смъртоносни последствия; нежелаещи повече да са “другата жена” и готови на всичко, за да се отърват от съпругата на своя неверен любим. С помощта на художествени възстановки и спомените на хора, засегнати от случилото се, “Жени чудовища” представя какво се случва, когато нещата в един любовен триъгълник “излязат извън релси”.

ОТНОВО ПРЕЗ ТОЗИ МЕСЕЦ

ПРЕСТЪПНА ЛУДОСТ: ЖЕНИ УБИЙЦИ
Всяка вечер без събота и неделя, от четвъртък, 1 август, 20,00 ч.

“Престъпна лудост” представя действителните истории на жени убийци и анализира събитията,
накарали ги да извършат шокиращи престъпления. Тези разтърсващи истински случки променят
обичайните представи за престъплението и престъпниците, изследвайки по какъв начин на пръв
поглед обикновени жени – със семейства, приятели и кариера, може да бъдат принудени да извършат убийство. Мотивацията е различна: отмъщение срещу изневеряващ съпруг, апетитна застраховка или прекратяване на насилие. Причините за престъпленията са толкова различни, колкото и самите жени извършителки.

СЕРИЙНИ УБИЙЦИ
Всяка вечер без събота и неделя, от четвъртък, 1 август, 21,30 ч.

През целия месец август Crime and Investigation Network ще излъчва епизоди от “Родени да убиват” и “Злото отблизо”, представящи историите на някои от най-известните серийни убийци. Всяка вечер без събота и неделя ще изследваме умовете на поредица от станали прочути със зловещите си деяния убийци от последните 30 години и извършените от тях престъпления, чрез които и до днес тези хора остават символи на злото. Освен че ще научим за миналото им и подробности от ужасяващите ми злодейства, отделните епизоди изграждат психологическа картина на всеки от убийците в търсене на това, което ги е повело по пътя на убийството. Сред разгледаните случаи са тези на Тед Бънди, Чарлс Старкуедър, Джон Уейн Гейси, Фред Уест и Харолд Шипман.