Аз обичам България еп. 51 с онлайн видео от 28.04.2017 – Тити Папазов и Деси Банова

Яна Маринова, Тити Папазов и Деси Банова в оспорвана надпревара в „Аз обичам България“

Самолетен дуел между капитаните Иван Ласкин и Андрей Слабаков определя победителя в шоуто

Два изключително нахъсани отбора ще премерят сили в най-родолюбивото предаване „Аз обичам България“ – този петък от 21.00 ч. по NOVA.

Част от отбора на Андрей Слабаков са бившият министър на спорта и световен рекордьор в маратонско плуване Петър Стойчев и дамата, чието име е синоним на хубаво време и слънчево настроение в ефира на NOVA – Деси Банова. За дружината на Слабаков играе също репортерът Боби Касиков, познат от „Господари на ефира“ и вече звезда на уеб сериала „Апартамент 404“.

Силно мотивиран е и отборът на Иван Ласкин с участието на баскетболната легенда и мъжа, който не се страхува от сълзи Тити Папазов. В подкрепа на капитана Ласкин играят също актрисата Яна Маринова, която превръща в хит всеки български сериал, и звездата от последния сезон на VIP Brother Лара Златарева, която малки и големи ще запомнят като водеща на детското предаване „Милион и едно желания“.

С тези отбори шоуто ще е паметно, а битката – драматично равностойна, като две нови игри ще зарадват зрителите този петък. „Музикалната въртележка“ ще предизвика повсеместно замайване от танци, а кулминацията на финала ще настъпи с играта „Спукана ти е работата“. Ако досега капитаните се давеха дълбоко в морските води за победата, от този петък задачата става още по-трудна, защото те ще влязат в истинска самолетна битка за определяне на победителя. Въздушният сблъсък ще бъде титаничен с много гърмежи, стрелба и дори ръкопашен бой.

Този сезон „Аз обичам България“ показва макети на емблематични сгради и исторически обекти, част от проекта „България на длан – Макети на открито“. Какъв макет ще видят зрителите в новия епизод и как ще завърши оспорваната битка? Не пропускайте „Аз обичам България“ в петък, 28 април, от 21.00 ч. по NOVA.

Гледай видео запис от предаването онлайн – тук, тук или тук