„Аз обичам България“ „злослови“ по Красимир Аврамов

Впечатляващ контраст в „Аз обичам България” – Юлиан Константинов до Георги Мамалев

Сериозен контраст във височините ще има в отбора на Юлиан Константинов в новия епизод на „Аз обичам България”, на 27 май от 20 часа по Нова телевизия. До 194-сантиметровия капитан ще застане не кой да е, а актьорът Георги Мамалев. Заедно с фолк певицата Мария и водещата на „Най-добрата майка” Ирина Сарачинова, те ще се опитат да прекъснат поредицата от победи на Андрей Слабаков. Той пък от своя страна ще разчита  на Тони Димитрова, фолк изпълнителката Цветелина Янева и още един водещ от „Станция Нова” – Стефан Щерев.

Борбата за победа ще продължи да бъде оспорвана и утре, като на два пъти силите ще бъдат изравнени, а обрати в резултата отново няма да липсват. Юлиан и Андрей ще се затруднят още в първите два рунда и сериозно ще се замислят над въпроси за професията на Пейо Яворов, след като завършва училище, и наградите на разследващия журналист на Нова ТВ Васил Иванов.

В рунда „Отново на училище” оперният глас ще трябва да си припомни имената на Светите седмочисленици, а Стефан Щерев ще се зачуди що за създание е дедекалото.

Истинска жълта история за човека-глас Краси Аврамов ще напишат Юлиан Константинов и Жоро Мамалев, като двамата ще покажат не само впечатляващ актьорски талант, но и завидни умения при списването на измислени истории. Въпрос за т.нар. „казанска афера” през 2009 г. ще предизвика двамата капитани в спортния кръг, а в рунда „Прочути сънародници” само 2 имена разлика ще донесат повече точки на един от отборите.

Колко процента от българите се смятат за грамотни и средно колко книги сме си купили през изминалата година ще разберем от последния финален кръг, когато не само статистиката, но и колелото ще определят победителя за тази седмица.

Видео запис от предаването (епизод 10):