Аз-Ти-ХаиТи – виж как звездите са раздадоха в Sofia Live Club

Поредица събития помагат на милиони бедстващи в почернената държава

В Sofia Live Club с безвъзмездното участието на изпълнители от българския шоубизнес продължи Благотворителната Кампания Аз-Ти-ХаиТи, която е съвместна инициатива на фондацията И АЗ МОГА и Столична община, с личната подкрепа на госпожа Фандъкова.

Множеството правителствени, неправителствени организации, между които асоциирания член към Международната Лайънс благотворителна организация Лайънс Клуб София-Сердика, интелектуалци и медии се присъединяват към благородната кауза, в помощ на хаитянския народ.
Разрушителното земетресение удари най-бедната държава в Западното полукълбо. Всеки трети от деветмилионното хаитянско население е засегнат – изгубил е близки, бил е ранен или е останал без дом.

В момента в Хаити има 3 милиона души, изпаднали в беда.

Инициаторите на Кампанията Аз-Ти-ХаиТи смятат, че станалата трагедия е изпитание за нашата солидарност и мерило за достойнството на отделните институции.
В предстоящите концерти музиканти и артисти ще се присъединят към каузата Аз-Ти-ХаиТи, като между тях са: Мария Илиева и артистите на Стерео стaя, Криста и Боян, Любо, Орлин Павлов, Сантра и Кристо, група Мастило, Весела Бонева, Мишо Шамара, 032, Кристина и Михаил Белчеви, със специалното участие на деца от НУТИ и балетна школа „Маша Илиева”, Раул Торес и групите D2, Остава, Baby Face Clan, Matchpoint, The Strunes и DJ Dessi.

Виж видео от концерта:

Видео: BiNet.TV

 
По темата: