Азис хваща Устата натясно навръх именния му ден

Устата гост на Азис на Ивановден, коментира текста на Компрес

Пловдив също отпадна от „Битката на градовете”, на финала остават Варна и София

Рап изпълнителят Иван Динев-Устата ще е специален гост във „Вечерното шоу на Азис” на 7 януари, четвъртък.

Певецът, който скандализира колеги от шоубизнеса в последното си парче Com.Press ще отговаря на неудобните въпроси на Азис на именния си ден.

Обидени ли са Глория, Емануела и Миро на Устата и как са реагирали на римите на рапъра, зрителите ще разберат тази вечер.

Чувството ми за хумор е изблик на творческото ми вдъхновение” ще коментира гостът. Певецът ще разкаже приятел ли е с колегите си музиканти и скъсал ли е завинаги връзките си и с малкото си близки от шоубизнеса.

Азис също ще сподели мнение за песента и ще коментира шегите, касаещи него и Ванко 1. Оказва се, че водещият не е съвсем безразличен към острото перо Устата. Екстравагантна сребристо-розова вратовръзка ще подари Васко за празника на своя гост Иван, който веднага я сложи, тъй като пасваше перфектно на неговия стайлинг.

Също така на 7 януари на дивана на Азис ще седнат и двата отпаднали отбора от състезанието „Битката на градовете”. Отборите на Бургас и Пловдив с капитани Златка Димитрова и Руслана Попова ще бъдат гости в предаването за последен път, за да споделят емоции, впечатления и прогнози за големия финал. Варна или София ще е победител в Битката ще стане ясно следващата седмица по PRO.BG.

Втората епична битка от тази седмица е на гларусите от Варна срещу чайките от Бургас. В пряк двубой за крайбрежието отборите на варненци и бургазлии практикуваха риболов с уста, надпиваха се с бира и се целуваха до посиняване. И тъй като отборите бяха черноморски, игрите също бяха изразено морски.

В първата, наречена „старият рибар”, тимът на Бургас улови близо 11 кг риба, но не с въдица, а с уста, за времето от 2 мин и 46 сек. Варна се справиха за 3 мин и 10 сек с 10 кг и 500 г риба.  В следващите два кръга „целувката на Ана” и „надпиване с бира” отново се отличи тимът на Бургас.

В четвъртата, последна игра, в двубоя между мидите и рапаните по един гмуркач от отбор трябваше да натопи главата си в аквариум и да издържи по-дълго под вода без да се удави. Варненци се оказаха по-изкусните гмуркачи, но въпреки това общият краен резултат на битката Варна срещу Бургас  е 3 на 9 за Бургас.

В понеделник точно в 23:15 часа по PRO.BG зрителите ще видят битката Пловдив срещу Варна.

Вечерното шоу на Азис” се излъчва от понеделник до четвъртък от 23:15 часа, само по PRO.BG

Виж скандалния клип COM.PRESS: