Азис и Андреа гушкат Анелия – секси или скапано? (+снимки)


Андреа, Анелия и Азис се награбиха

Както като малки бабите ни са ни разказвали приказки, че стъмнили се навън излизат злите герои, изглежда по същия начин влияе тъмнината на три родни звезди – Анелия, Азис и Андреа.

А може би и като е краят на седмицата и човек не може да спре напиращите в него животински инстинкти – тези снимки са качени в петъчния ден на официалната страница на Андреа във Facebook. Не е ясно дали тримата фолк певци са си уредили среща или случайно са се засекли в клуба, където не са устояли един на друг.

Езици, докосвания, пози, близост – всичко това и още демонстрират тримата любимци. Като че ли Анелия е тази, която е възпламенила колегите си. Тя е в центъра на тройката. На снимките не личи да е недоволна, а по-скоро се вижда как и Андреа, и Азис се притискат в нея и се стараят всячески да я… зарадват.

Позите на някои от кадрите ясно показват, че тези изпълнения са напълно умишлени за пред обектива на фотографа (който и да е той). И въпреки това от тях лъха голяма доза… (оставяме на вас да довършите изречението).

Инфо: BLife

 
По темата: , ,